El Villarreal CF organitza el viatje a Sevilla, per al partit de tornada dels vuitens de final de Europa League

846

La marea groga ja es prepara. El Vila-real CF, a través de la seua Agència de Viatges oficial, ofereix als seus aficionats fins a tres opcions de viatge a Sevilla de cara al partit de tornada de vuitens de final de la UEFA Europa League que es disputarà el proper dijous 19 de març a partir de les 21.05 hores. Els aficionats que vulguin apuntar-se a l’Agència de Viatges del Villarreal CF o retirar les seves entrades soltes podran fer-ho a partir del dilluns 9 de març a la tarda. Les opcions són les següents:

  • Amb avió. La sortida seria des de l’Aeroport de Castelló el mateix dijous 19 de març a partir de les 10.00 hores i la tornada està prevista una vegada conclòs el partit a l’estadi Ramón Sánchez Pizjuán. El preu del desplaçament, inclosos els trasllats a Sevilla, més l’entrada al partit és de 230 euros.
  • Amb tren. La sortida es prendria el mateix dijous 19 de març a partir de les 7.00 hores des de l’estació de Vila-real i la tornada es realitzaria un cop acabat el partit des de l’estació de Santa Justa a Sevilla, situada a 700 metres de l’estadi Sánchez Pizjuán . El preu d’aquesta opció és de 150 euros i inclou el viatge d’anada i tornada en tren i l’entrada al partit.

 

  • Amb autobús. És la més econòmica. La sortida dels autobusos està prevista per a la 1.00 hores de la matinada del dijous 19 de març des de l’Avinguda Europa de Vila-real. El seu preu és de tan sols 20 euros i inclou el desplaçament amb autobús i l’entrada al dol. La tornada es realitzarà una vegada conclòs la trobada.


A més, hi ha la possibilitat d’adquirir entrades soltes al preu de 10 euros a l’Agència de Viatges del Vila-real CF.

Per a més informació i reserves es poden contactar amb l’Agència de Viatges del Villarreal CF al telèfon 964.531.905 o al correu electrònic vrcentro@villarrealcfviajes.es.