El Villarreal CF guanya per 2 a 0 al Granada

498

El Villarreal CF ha disputat aquesta vesprada en el Madrigal, el seu partit de la jornada nº22 de la lliga BBVA 2014/2015 davant el Granada CF.

El fred ha estat un dels protagonistes del partit d’aquesta vesprada, pero tot i aixó molts aficionats del submarí no han deixat perdre l’ocasió de veure el Villarreal vs Granada i han estat presents en el Madrigal, Així mateix, gracies a la campana turística del Villarreal CF, molts han estat els ciutadans i ciutadanes de Benicarló que han estat presents en el partit, convidats tots ells per el Villarreal CF.

Així mateix, també cal comentar, que el partit ha contat amb ocasions per part dels dos conjunts i que tot que el Granada ocupa actualment llocs de descens, també ha disposat de ocasions clares de gol i no ha posat les coses facils al submarí.

Si parlem per parts, cal comentar:

  • 1º part: En els primers 45 minuts, el Villarreal CF ha disposat de diversos cornets (en conret 4) i també faltes directes. Així mateix, d’aquesta primera part, també es destacable, el gran gol que ha fet Mussacchio (En el minut 29 de partit)

 

  •  2º part: En la segona part del partit, el Granada CF ha disposat de més cornets, una jugada que ha donat en el pal i de més faltes directes. Cosa que els hauría pogut valdré per a posar el 1 a 1 en el marcador. Pero, el Villarreal CF ha continuat amb el seu bon xoc i ha fet que el Granada CF no fera el gol de l’empat. A més, el Villarreal CF ha posat el 2 a 0 final en els ultims instants del partit

 

A més, també es destacable, els canvis que han fet els dos conjunts:

  • Villarreal CF
  1. Joel Campbell ha estat substituit per Denis Cheryshev
  2. Manu Trigueros ha estat substituit per Jonathan Dos Santos
  3. Ike Uche ha estat substituit per Giovani Dos Santos

 

  • Granada CF
  1. Robert Ibáñez ha estat substituit per Daniel Candelas
  2. Lass Bangoura ha estat substituit per Adrian Colunga

 

Ara, amb la victoria d’avui per 2 gols a 0, el Villarreal CF suma tres punts més (ara disposa de 41 punts) empata a punts amb el ValenciaCF (que demà jugarà en casa del Espanyol a les 19:00 de la vespada i el proper partit que jugarà el submarí sirà el proper diumenge 15 de febrer a les 19:00 en el domicili del Rayo Vallecano.