El Villarreal CF disputarà aquesta nit l’anada dels 16º de final de la UEFA davant el Salzburg

494

El Villarreal CF disputarà aquesta nit a partir de les 21:05 en el Madrigal, el partit d’anada dels 16º de final de la UEFA Europa League, davant el Red Bull Salzburg.

Si parlem del rival al que deurà enfrontar-se aquesta nit el Villarreal CF, cal comentar, que el Red Bull Salzburg es l’equip lider de la la primera divisió de la lliga Austriaca, amb 41 punts. A més a més, entre els millors jugadors del Red Bull Salzburg, es troba, l’espanyol Jonathan Soriano.

Així mateix, també es destacable comentar, que per al partit d’aquesta nit, Marcelino García Toral (Técnic del VIllarreal CF) ha convocat a tots els jugadors del primer conjunt del club, que varen visitar el pasat diumenge al Rayo Vallecano, (en el que es troba el canterà Sergio Marcos) i també ha convocat a Ike Uche i Jonathan Dos Santos.

Per el que respecta les baixes que tindrà el Villarreal CF en el partit d’aquesta nit davant el Red Bull Salzburg, son:

  • Bruno Soriano (Lesionat)
  • Jokic (Lesionat e intervingut aquesta setmana mitjançant artroscopia)
  • Adrián Marin (Lesionat)

També es destacable assenyalar, que Marcelino García (Técnic del Villarreal CF) va declarar ahir dimecres en la roda de prensa oficial abans del compromis europeu, que “Ho afrontem amb moltíssima il·lusió. Aquesta és una competició molt bonica i per entusiasme i ambició no va a quedar. Esperem que tota aquesta il·lusió es converteixi en encert trobant l’estat d’ànim idoni per jugar com sabem. És un rival bastant complicat, amb molt bon potencial ofensiu. Els seus davanters són precisos i ens va a obligar a fer un gran treball defensiu. A partir d’aquí intentarem jugar amb la nostra alegria habitual en atac. Creo al cent per cent que estem capacitats per donar el màxim i superar aquesta eliminatòria”

Per concloure queda afegir, el que paguen les diverses cases d’apostes per cada euro apostat, per al partit d’anada dels 16º de final de la UEFA

  • Bwin:1’57€ (Victoria del Villarreal CF) 4’20€ (Empat) i 6’50€ (Victoria del Red Bull Salzburg)
  • Sportium: 1’57€ (Victoria del VIllarreal CF) 4€ (Empat) i 5’50€ (Victoria del Red Bull Salzburg)
  • William Hill: 1’57€ (Victoria del VIllarreal CF) 4€ (Empat) i 5’50€ (Victoria del Red Bull Salzburg)