El Villarreal CF deurà concentrar-se al màxim per remuntar al Barça, en la tornada de les semifinals (3 a 1)

1217

Aquesta nit s’ha disputat en el Camp Nou, l’anada de semifinals de la copa del rey, entre el Fútbol Club Barcelona i el Villarreal CF, que ha conclós amb un resultat de 3 a 1 favorable al conjut “blaugrana”

En els primers 40 minuts de partit, el Villarreal CF ha defés molt be i aixó ha fet, que el Futbol Club Barcelona que ha dominat l’encontre en la major part dels 90 minuts de partit, només marcara un gol en aquesta primera part. El primer gol del partit ha estat per al FC Barcelona, graciés a un gran tir de Leo Messi (en el minut 41 de partit)

Al descans s’ha arribat amb un resultat de 1 a 0, favorable al conjunt blaugrana. Mes endavant, ja en la segona part del partit, el Villarreal CF aconseguia fer el gol de l’empat gracias a una gran jugada amb baló controlat, que ha protagonitzat e el minut 47 de partit Manu Trigueros i que ha fet que el Villarreal CF empatara el partit.

Tot i l’empat, el Futbol Club Barcelona demostraba de nou, el seu gran potencial i en el minut 49 Xavi Iniesta ha tornat a posar per davant el Futbol Club Barcelona i en el minuts 64 arribaba el tercer i ultim gol del partit,després d’un cornet que ha conclós amb gol de Gerard Pique.

Així mateix, també es destacable del partit, que el Futbol Club Barcelona ha llançat un penalti en el minut 70 de partit que ha detés el gran Sergio Asenjo i també destaca, la jugada del gol anulat del Futbol Club Barcelona, que si l’arbitre Hernández Hernández no assenyala, el resultat hauría estat de 4 a 1.

A més a més, es resenyable comentar, que el Barça ha fet moltes faltes i alguns dels jugadors del submarí, com son: Bruno Soriano, Jonathan Dos Santos i Mario hagín tingut que abandonar el terrey de xoc per les seves respectives molesties i lesions.

Ara, després de que en el dia d’avui el Futbol Club Barcelona hagi guanyat en el Camp Nou, per 3 gols a 1 caldrà veure el que pasa el dimecres 4 de març cuàn els dos conjuns deuràn tornar a enfrontar-se, en aquest cas en el Madrigal, en el que sirà el partit de tornada de semifinals de la copa del rey. Encara no esta tot decidit!