El VillarreaCF dona suport al començament de LaLiga Genuine

167

La Fundació de Laliga va organitzar ahir la primera jornada de treball per a la posada en marxa del projecte Laliga Genuine, una lliga de futbol per a persones amb discapacitat intel·lectual que contribueixi a impulsar una estratègia conjunta i responsable del futbol professional.

L’objectiu d’aquesta primera reunió ha estat fer una fotografia de la situació nacional actual dels clubs de Laliga que compten amb equip de persones amb discapacitat dins la seva estructura esportiva, com a punt de partida per començar a treballar en aquest il·lusionant projecte. Els clubs / Fundacions assistents han estat: Vila-real CF, Fundació Levante UD, Fundació València CF, Fundació Las Palmas, Fundació Celta de Vigo, Fundació Reial Mallorca i Gimnàstic de Tarragona SAD.

A partir d’aquesta primera presa de contacte es va a treballar conjunta i col·laborativament en aquest il·lusionant projecte, el qual es farà extensiu a tots els Clubs i fundacions, amb l’objectiu de crear un projecte d’integració i inclusió social a través del nostre esport i al qual puguin sumar-se el major nombre de clubs de futbol professional.