El #ValenciaGP es disputa també a les xarxes socials

120

El Circuit Ricardo Tormo ha creat per al Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana una experiència interactiva per a aquells aficionats que segueixin la cursa a través de les xarxes socials.

Aquesta particular cursa interactiva a internet, paral·lela a la que es disputa sobre l’asfalt, reprodueix l’argument de les batalles que protagonitzen el vídeo promocional del Gran Premi.

Al web del circuit www.circuitvalencia.comí ia la pantalla gegant situada en l’accés al pàdoc del Circuit Ricardo Tormo es reproduirà l’activitat en xarxes socials gràcies a les dades recollides per l’eina de monitorització Atribus, i el seu tweetwall.

A la pantalla es mostraran en temps real dades com el nombre total de tuits, retuits o usuaris que participen en aquesta peculiar batalla en línia; gràfics amb la geolocalització dels usuaris o els hashtags més utilitzats, l’evolució del nombre de tuits, les mencions a pilots o les dades del perfil que tuiteja amb aquestes etiquetes, i en el qual apareixen el nombre de tuits publicats o el nombre de seguidors .

A més, al web del Circuit Ricardo Tormo www.circuivalencia.com s’han implementat diversos gràfics per mesurar els esments als pilots i veure qui són els més populars en les xarxes socials.

La batalla en línia continua, ja que també s’ha llançat la campanya #SelfieCheste. Els aficionats al motor poden enviar les seves fotos i vídeos amb el hashtag #SelfieCheste i es mostraran en una galeria de la web del circuit.