El UBE Illa Grau jugarà aquest cap de setmana en el pavelló Ciutat Esportiva, davant el Electrocash CCPH

441
El UBE L’Illa-Grau encara la recta final de la competició a la Superlliga Masculina amb un nou enfrontament al pavelló Ciutat Esportiva, en aquesta ocasió davant d’un rival de la seva mateixa lliga: el Electrocash CCPH (17.00 hores).

Castellonencs i Càceres es troben a la zona mitjana de la classificació, lluny dels llocs que donen accés a la disputa dels ‘play-offs’ pel títol de Lliga, i la seva principal comesa a hores d’ara de la competició és finalitzar el curs Lliga el millor classificats possible.

En el cas de l’equip que dirigeix ​​Carlos Cavalli, que ocupa la novena posició amb 14 punts, se suma a més el fet que no ha trobat la regularitat en cap moment de la temporada, per aquest motiu retrobar-se amb la victòria aquest dissabte a casa.

Si es compta la qual es disputa aquest cap de setmana queden quatre jornades per tancar a la fase regular i, encara que la plaça de descens està a deu punts, els graueros volen millorar la seva imatge i acabar amb bon gust de boca un any que ha estat més complicat del previst.

Per al xoc d’aquest dissabte davant Electrocash CCPH serà fonamental la tasca de Nacho Gómez, inclòs la passada setmana en el set ideal de la jornada 17 com el millor bloquejador, amb els 6 que va fer en el xoc davant Fundació Cajasol Juvasa Volei.

En principi, l’única baixa en el UBE L’Illa-Grau serà la de Daniel Herrera, qui se segueix recuperant de la intervenció a què va ser sotmès per posar fi a unes molèsties en un dit de la mà dreta.