El tennista Roberto Bautista s’acomiada de l’ATP Masters 1000 de Montecarlo

537

El tennista Roberto Bautista Agut es va acomiadar l’ATP Masters 1000 de Montecarlo (Mònaco) després de perdre en dos sets davant l’argentí Diego Sebastià Schwartzman en gairebé dues hores de partit. La trobada va començar malament i va acabar fatal perquè en el punt que havia de igualar el marcador (1-1) anava dominant per 4-1 i 5-2, però va acabar van perdre per 6-7, per a un total de 3-6 i 6 -7 després d’una hora i quaranta-vuit minuts.

El tennista de Bell-lloc mesurava les seves forces contra el jove Schwartzman de 24 anys i que ocupava el lloc 41 en l’ATP, pel 18 del castellonenc. La cosa va començar malament des d’un principi i Roberto Bautista va cedir el primer set per un clar 3-6, després de trenta-set minuts de partit.

La segona mànega va començar bé (3-0, 4-1 o 5-2), però amb el pas dels minuts el Baptista va ser incapaç de rematar la feina. Li va donar vida a l’argentí i aquest li va anar menjant terreny sobre la marxa. Al final remuntada per al 6-7 després d’una hora i onze minuts de segon set.