El tennista Roberto Bautista ha estat eliminat per Marin Cilic als vuitens de final del torneig de Wimbledon

479

Va acabar l’aventura de Roberto Bautista-Agut en el prestigiós torneig de Wimbladon. El tennista de Bell-lloc no va poder superar els vuitens de final on es va enfrontar aquest dilluns a un seriós i crescut Marin Cilic. El croat, número 6 de la classificació ATP no li va donar opció al castellonenc que va ser frenat en sec en tres sets que van acabar amb els mateixos guarismes: 2-6.

Bautista-Agut va donar la cara, però no va poder fer per frenar el croat, de 28 anys, que està completant una bona 2017, tot i que l’any anterior no va estar molt encertat. Marin Cilic només necessito d’una hora i quaranta-quatre minuts per aconseguir el pas als quarts de final.

El marcador deixa ben a les clares que el croat va ser infal·lible. El marcador final va ser de 2-6 (en trenta-tres minuts), 2-6 (després quaranta-un minuts de partit) i 2-6 (en trenta minuts). Marin Cilic segueix endavant mentre que Roberto Bautista-Agut posa punt i final a la seva novena participació a Wimbledon, on mai va aconseguir superar la barrera dels vuitens de final.