El tenista Roberto Bautista accedeix a la segona ronda del ATP Masters 1000 de Montecarlo

506
El tennista castellonenc Roberot Baptista-Agut es va classificar per a la segona ronda de la Muntanya-Carlo Rolex Masters, ATP Masters 1000 de Montecarlo, després de superar en trenta-dosens de final al georgià Nikoloz Basilashvili entris sets (1-6, 6-3 i 7-5 ) després de dues hores i vuit minuts de partit. El seu pròxim rival serà l’argentí Diego Sebastián Schwartzman que es va imposar l’australià Bernad Tomic.

Bautista, que participa com a cap de sèrie número 12, va cedir el primer set davant el jove rival que ocupa el lloc 59 de l’ATP, per 1-6 després de trenta minuts de partit. En el segon el tennista de Benlloch va mostrar la seva millor enganxada i se’l va adjudicar per 6-3 després de trenta-sis minuts de partit. I el tercer i últim set va ser el més igualat. Es va arribar al final amb un ajustat 5-5, però el castellonenc va acabar guanyant per 7-5 després d’una hora i dos minuts.

El següent rival de Roberto Bautista serà l’argentí Diego Sebastià Schwartzman, número 41 de l’ATP, que va derrotar l’australià Bernad Tomic en dos sets per 6-1 i 7-6.