El TAU Castelló vol retrobar-se amb la victoria en la seva visita al Cafes Candelas Breogan

135

Compten amb balanços oposats però tant Cafès Candeles Breogán (6-2) com TAU Castelló (2-5) afrontaran el seu pròxim compromís amb la victòria com a únic objectiu. En el cas dels locals a la recerca d’un setè triomf amb el qual poder mantenir el camí marcat per uns líders als quals podria donar caça fins i tot en funció d’uns resultats que espera invertir de la mateixa manera el que serà el seu rival, 1 TAU Castelló al qual se li ha ennuegat el tram més dur del calendari amb tres derrotes consecutives davant equips de la talla de Sant Pau Burgos, Formatges Cerrato i Actel Força Lleida. Tres trobades que si alguna cosa han ensenyat als de Toni Ten és que la intensitat durant els 40 minuts ha de ser un element prioritari per poder sorprendre un conjunt celeste al qual Natxo Lezkanoespera poder mantenir en el bon camí que els ha portat a sumar els seus sis primers triomfs del curs.

Data i hora: Dissabte – 18:00 hores / CanalFEB.tv

Atenció a: El retorn de Fede Uclés. Va vestir la samarreta del Cafès Candeles Breogán durant la passada temporada i el pivot andalús va tenir prou amb tot just uns pocs partits per ficar-se a la butxaca a una afició que de ben segur agrairà la seva entrega i compromís durant la presentació d’un TAU Castelló amb el qual tornarà per primera vegada al Pazo. A partir d’aquí, Fede començarà la seva habitual batalla sota els cèrcols per lluitar en contra dels interessos locals.

La dada: Un equip brillant en anotació. Compten gairebé des del salt inicial de la temporada amb el millor mitjana anotadora de la competició però si alguna cosa ha quedat clara durant les últimes setmanes és que per poder vèncer a l’Cafès Candeles Breogán cal deixar-ho per sota dels 80 punts, una condició indispensable per que el TAU Castelló pugui conservar intactes les seves opcions al tram final del partit.