El Tau Castelló rebrà demà al Oviedo

191

Un Unió Financera Oviedo en constant creixement es pujarà a l’autobús per afrontar en la nit de divendres un complicat trobada sobre la pista del Ciutat de Castelló. Allà, els homes de Carles Marco es fixaran com a únic objectiu el poder sumar la seva tercera victòria consecutiva -i setena del curs- davant un Tau Castelló que no travessa un bon moment després d’haver collit quatre derrotes davant els principals equips de la taula. Una situació que ha portat als de Toni Ten a la penúltima plaça de la taula classificatòria després d’un exigent mes en què els resultats no han acompanyat al joc de l’equip.

Obligats a reinventar davant un equip en el qual es trobaran a tot un ex de la casa com Manu Rodríguez, els locals hauran d’oferir la seva millor versió si volen sorprendre un planter liderat en les últimes setmanes per un Dani Pérez excels en la direcció així com per un Felipe 2 Anjos el rendiment en la pintura viu el seu moment més dolç.

Data i hora: Divendres 18 a les 20:30 hores / CanalFEB.tv

Atenció a: La reacció d’un Amics ferit. Amb quatre derrotes consecutives el TAU Castelló travessa un dels seus pitjors moments pel que fa a resultats des que va arribar a la LEB Or el passat curs però pel cap dels seus integrants no passa altra cosa que no sigui el poder sortir victoriosos d’un complicat duel a el qual el factor anímic resultarà fonamental davant tan exigent rival.

La dada: Un Felipe 2 Anjos de pel·lícula. Amb 18 anys acabats de fer i immers en la seva primera experiència processional, el center brasiler Felipe Dos Anjos va protagonitzar el passat cap de setmana el seu millor partit de la temporada com a autor de 36 gols de valoració. Una actuació fonamentada en 24 punts (4/6 TL i 10/14 TC), 13 rebots, 2 assistències i 6 faltes rebudes que bé van valer la seva primera inclusió en el cinc ideal de la jornada.