El Tau Castelló reb avui a l’actual lider de la lliga Leb Or el Actel Força Lleida

162
Ni la recent marxa de la seva estrella Luka Rupnik a la Lliga Endesa sembla poder enterbolir el rendiment d’un Actel Força Lleida que es va mantenir divendres passat al capdamunt de la taula classificatòria després de sumar davant el CB Prat el seu sisè triomf del curs. I és que res ni ningú sembla poder aturar la bona marxa d’un equip al qual Borja Comenge ha contagiat d’un esperit guanyador que intentaran mantenir intacte en una complicada sortida a la pista d’un famolenc TAU Castelló. Per la seva banda, els de Toni Ten afrontaran la cita com una autèntica oportunitat a l’hora de poder recuperar el seu camí ja no només amb un triomf amb el qual escalar posicions sinó també amb aquestes bones sensacions que solen adquirir quan es derrota a un líder. Un complicat xoc al qual arribaran després d’una ajustada derrota a Palència a la que van arribar a tenir bola per guanyar i a la qual arribaran amb tota la seva plantilla al complet.

Data i hora: Dimarts – 20:30 h. / CanalFEB.tv

Atenció a: L’adaptació d’Agustí Sans. El més recent fitxatge del conjunt lleidatà va disputar divendres passat davant el qual precisament exercia com el seu últim equip els primers minuts de joc d’una temporada en què serà summament important dins dels esquemes d’un Actel Força Lleida al qual s’ha d’adaptar com més aviat a uns esquemes perfectament estructurats i als quals ha sumat ja els primers centelleigs de qualitat.

La dada: A la caça de Ricard Casas. Cinc anys han transcorregut des que el Barris Nord fos testimoni del millor inici de temporada d’un equip lleidatà sobre la seva pista. En aquell temps (2011/12) el Lleida Basquetbol de Ricard Casas va ser capaç de signar un 7-1 durant les 8 primeres jornades, un rècord que els de Borja Comenge podrien igualar aquesta mateixa setmana en cas de victòria.