El Tau Castelló fitxa a Charles NKaloulou

496
Charles Nkaloulou tornarà a la lliga Leb Or de la mà del TAU Castelló, després del seu debut de fa quatre temporades en aquesta categoria amb el Breogán, en un any en què no va tenir massa oportunitats jugant dos minuts per partit. Després d’aquesta temporada l’aler pivot congolès ha jugat tres temporades a Leb Plata on els seus números demostren que vol ser un jugador important en categories superiors. Nkaloulou, que mesura 2,01 i va complir 23 anys el passat mes d’abril, porta les últimes tres temporades amb una valoració mitjana superior a 12 i amb més de 12 punts per partit i més i 6 rebots.

La temporada passada va defensar la samarreta del Cambados i promedió 14 punts per partit, 6 rebots i va aconseguir una valoració mitjana de 16,2 en la lliga regular. Una lliga regular de Leb Plata, que va ser molt igualada i en què el seu equip va quedar en segona posició a un pas d’aconseguir l’ascens a Leb Or.

Toni Ten ens descrivia les seves característiques més importants. “És un jugador molt físic i de gran envergadura que ocupa la posició de quatre i que posseeix molta capacitat de rebot ofensiu i defensiu. A més és molt bon tirador com així ho demostren els percentatges que ha aconseguit aquestes últimes temporades. Tant ell com nosaltres creiem que és el moment de jugar a Or i tot i ser un jugador jove té molta projecció. Encaixa perfectament amb la nostra filosofia i amb el nostre joc. La veritat és que estem molt contents de poder comptar amb ell aquest any en l’equip. ”

Amb Charles Nkaloulou, són tres i als jugadors interiors que té TAU Castelló i faltarà un quart jugat que ocupi la posició de cinc i en el qual estan treballant intensament des a direcció tècnica del club per aconseguir-ho.