El Tau Castelló es reforça amb el pívot hispano-dominicà Juan José García

550

Aquest matí tant el TAU Castelló com el pivot hispà dominicà han rubricat el contracte que els lligarà la propera temporada. Juan José García tot i haver nascut a Santo Domingo porta gairebé tota la seva vida a Espanya, va arribar amb onze any a Madrid on va començar a jugar al Crist Rei.

Juan José García ocupa la posició de quatre amb 2,01 d’altura i va debutar en Or la temporada 13/14 amb el Unió Financera Oviedo i després del seu pas pel Titans de Licey a la República Dominicana i una altra per Oviedo, va debutar al març del 2015 amb el CAI Saragossa en ACB. La temporada 15/16 la va disputar amb el Manresa a l’ACB i la temporada passada va passar a la disciplina de l’Unicaja també en ACB fins al gener que es va desvincular del club andalús ja que tenia tan sols un contracte temporal.

Actualment s’està recuperant d’una lesió de genoll i estarà llest, encara que a menor ritme, per començar la pretemporada amb l’equip. Juan José és un jugador interior molt potent i molt complet que s’acobla perfectament a l’estil de joc dels castellonencs. Toni Ten ens descriu perfectament com és el seu joc “és agressiu en defensa i en atac, molt ben rebotejador i capaç d’anotar en atac de tota les formes. Juga molt bé el bloqueig directe i és una bona amenaça des del triple. Ens va donar moltes opcions tant en defensa com en atac “.

Juan José García, que va ser internacional amb la selecció de la República Dominicana aconseguint el bronze en el campionat Centrobasket a Panamà el 2016, va jugar més de 10 minuts de mitjana amb el Manresa i ha apostat pel TAU Castelló per tornar a tenir minuts i confiança . “M’he decidit per fitxar amb el TAU Castelló perquè des del principi ha mostrat moltíssim interès per mi tot i que m’estigui recuperant encara de la lesió. A més és un bon projecte en el qual puc jugar minuts i tornar a fer coses importants i seguir creixent com a jugador. ”

Amb la incorporació de Juan José García són ja quatre els jugadors de què disposa el cos tècnic del TAU Castelló que segueix treballant ara seguir incorporant nous jugadors.