El Roda fitxa a David Karg

462
La direcció esportiva de Roda ha tancat la seva primera incorporació de cara a la temporada que ve. Es tracta del migcentre hispà-alemany, David Karg, que arriba procedent de l’Eintracht Norderstedt d’Alemanya on ha militat les tres últimes temporades. Amb la incorporació per una temporada de l’internacional alemany Sub-16, sub-17 i sub-18, reforça el seu centre del camp amb un futbolista que sap el que és jugar a Tercera Divisió ia Segona B, a Espanya, i en la Regional Lliga Nord.

David Karg Lara, natural de Palma de Mallorca, té 24 anys. Format al futbol base del Mallorca, va passar per les pedreres de l’Atlètic de Madrid, el CD Roda i del Vila-real, per a donar el salt al CE Constància de Segona B. Després de dues temporades a l’equip balear va fitxar per l’Atlètic Llevant, on va arribar a anar convocat amb el primer equip, per posteriorment donar el salt al futbol alemany on ha format part de l’Eintracht Norderstedt durant les últimes tres temporades.

Ara ha apostat per tornar al futbol espanyol i a la que va ser casa com a juvenil. “El fet de conèixer el club m’ha portat a apostar per això. Torno a casa meva, a un lloc que conec i en el qual he estat molt a gust. Vinc amb les ganes de llevar-me l’espineta del juvenil “. En aquest sentit Karg ha reconegut que l’interès del Roda ve de temps enrere però que ara s’han donat les condicions per al seu fitxatge: “Hi ha hagut interès per les dues parts. A l’haver jugat al Roda va sortir aquesta possibilitat. Ve d’abans però s’ha tancat ara. Estic content, il·lusionat i agraït per l’oportunitat “.

Per al nou mig centre gualdinegro ha estat clau l’aposta del club: “Es tracta d’un club que creix des de la humilitat sense deixar de ser ambiciosos i això a mi m’agrada”. Malgrat tenir només 24 anys, Karg ja sap el que és ascendir de Tercera a Segona B i jugar tant en el grup valencià com en categoria superior. Per aquest motiu el seu fitxatge és clau en el centre del camp castellonenc. “Jo puc aportar aquesta experiència de conèixer el grup i de poder ascendir, però l’objectiu no passa per repetir gestes. L’objectiu és arribar bé al primer partit després d’una bona temporada i a veure què passa “.