El restaurant Xina I es converteix en un nou colaborador del CD Castellon

375

El CD Castelló compta, des d’aquesta setmana, amb un nou comerç adherit a l’entitat albinegra. Es tracta del Restaurant Xina I situat a la cèntrica plaça del Real.

Els propietaris d’aquest conegut restaurant de menjar xinès i asiàtica, un dels millors de la capital de La Plana, Joan i Quico Heredia, es confessen com fidels albinegros, que fins i tot presumeixen de tenir fotografies del conjunt ‘orellut’ al seu local per mostrar als seus clients.

Aquesta setmana, el president i conseller delegat del CD Castelló, David Cruz, va agrair en primera persona la col·laboració d’aquest nou comerç que s’ha sumat en aquest tram final de temporada a us establiments “Torre Marató”.


Punts concrets de l’acord

  • El comerç que adquireixi un abonament de Torre Marató podrà vincular el seu logotip a la pàgina web del CD Castelló SAD (amb una mitjana de 15.000 visitants mensuals) i aprofitant la repercussió mediàtica i social del club per la bona trajectòria esportiva de l’actual temporada, podrà enviar promocions als aficionats i simpatitzants mitjançant les xarxes socials que compta amb milers de seguidors.

  • L’abonament de Torre Marató permet disposar d’un seient a Tribuna Alta, al costat del Llotja, per a tots els partits que resten de temporada regular, consumicions gratuïtes i descomptes a “La Tenda Albinegra”.

  • El preus de l’abonament de Torre Marató és de 150 € i podran ser liquidats fins en quatre còmodes terminis (març, abril, maig i juny).

  • Com a contrapartida i com a retorn per al comerç col·laborador, el CD Castelló lliurarà juntament amb l’abonament un “Pack d’entrades” valorat en 500 €, les quals podran ser canviades durant la resta de partits de Lliga Regular a Castalia, en els temps i forma que consideri el comerç.