El quartet del pianista Vicent Colonques actuarà aquest proper divendres, en el cicle Avui Jazz de Vila-real

453
 El quartet del pianista vila-realenc Vicent Colonques actuarà el proper divendres 6 de març al cicle Avui Jazz de Vila-real. L’actuació és gratuïta i tindrà lloc a les 23h al Pub VII (c / Messeguer).


Acompanyat pel també vila-realenc Ernie Orts (saxos), el castellonenc Tico Porcar (bateria) i el contrabaixista d’origen nord-americà Matthew Baker, Colonques interpretarà una selecció de les seves composicions combinada amb versions de peces de les seves referències musicals.

Vicent Colonques es va formar al conservatori de Vila-real. Més tard va perfeccionar els seus estudis de piano amb Ricardo Belda. Ha col·laborat amb músics de la talla de Bruce Arnold, Celia Mur, Efren López, Paco Bernal, Francisco Blanco “llatí”, Arantxa Domínguez, César Giner, Narso Diumenge, Lucho Aguilar, Xavi Folch, Mara Aranda i Voro García, entre d’altres. El 2011 va ser guanyador amb el grup Jaixira del concurs “Faltes TU al Festival?” Del Festival de Jazz de Sant Sebastià.

Colonques travessa actualemente un moment creatiu en què s’ha llançat a explorar noves rutes amb el seu estil d’arrel Monkiana i amb una dinàmica molt rítmica, en la línia argumental de bandes com The Bad Plus, EST, i músics com Aaron Parks, Vijay Iyer , Sam Barsh o Nils Frahm.