El PSPV lamenta que Moliner no doni la cara davant les irregularitats de l’hospital provincial de Castelló

159

El Grup Socialista a la Diputació acusa el president de la institució provincial, Javier Moliner, de falta d’interès per aclarir el cas del contracte entre el pilot Àlex Debón i el Consorci Hospitalari i les irregularitats de l’Hospital Provincial que han sortit a la llum i està investigant la Fiscalia.

El portaveu del PSPV-PSOE, José Benlloch, explica que “Moliner, que va pregonant ser el més transparent, s’ha saltat el reglament intern i fa gairebé un mes que no convoca la comissió de transparència, després de negar-se a crear una comissió de investigació sobre el cas Debón “.

El responsable socialista lamenta que “Moliner s’amagui i no doni la cara per donar explicacions sobre el que ha passat en la gestió del centre sanitari, més sent vicepresident del Consorci Hospitalari des de 2011 i mà dreta de Carlos Fabra en mandats anteriors”, alhora que lamenta que “s’hagi convocat a la Diputació als grups polítics a una reunió per parlar de la gestió present l’Hospital, quan el que volem és saber què ha passat i aclarir d’una vegada per totes, qualsevol responsabilitat política que existeixi”.

El PSPV-PSOE no han assistit a la convocatòria, ja que la considera totalment innecessària, ja que existeix un organisme, el Consell de Govern del Consorci Hospitalari, en la qual està representada la Diputació amb el president i sis diputats provincials, que són els que han de donar explicacions.

Benlloch acusa el PP “de voler desviar l’atenció amb la convocatòria d’aquesta reunió per no parlar de les irregularitats i la presumpta corrupció a l’Hospital Provincial que investiga la Fiscalia i nosaltres no participarem d’aquest circ”. El portaveu socialista exigeix ​​als diputats del PP que formen part del Consorci que dimiteixin si no saben el que està passant a l’Hospital Provincial ni són capaços de donar les explicacions que se’ls demanen.

El dirigent del PSPV-PSOE ha volgut incidir també en que “l’oposició està exclosa del Consorci, ja que els set diputats provincials que forma part del Consell de Govern són del PP, un fet que demostra que la Diputació és una institució segrestada per la seva president per vetllar pels seus interessos personals i els del seu partit, el PP, cosa que no passava ni amb Fabra que nomenava a diputats de l’oposició com membres de l’organisme hospitalari “.