El proper diumenge tindrà lloc en Benicarló, la primera edició del 10k “Ciutat de Benicarló”

805
Diumenge que ve tindrà lloc a Benicarló la primera edició d’una cursa de 10k, emmarcada dins del circuit de carreres populars que la Regidoria d’Esports ha posat en marxa aquest any amb l’objectiu d’obrir la pràctica de l’esport a tota la ciutadania.

Un dia abans de tancar les inscripcions, la cursa, organitzada juntament amb el Club Atletisme Baix Maestrat, ja té un total de 251 persones inscrites. La cursa tindrà un recorregut urbà, tancat al trànsit durant la prova, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme, per facilitar la logística dels esportistes que participaran i també per poder organitzar millor l’entrega de trofeus. El circuit tindrà un punt d’avituallament als cinc quilòmetres i un altre a l’arribada.

Els corredors més novells disposaran, a través de l’empresa col·laboradora HJ-fitness, d’un servei de ‘llebres’ que els ajudarà a mantenir el ritme adequat.

Pel que fa als accessos, fins a les 9 hores es podrà accedir al pàrquing de la Piscina Municipal i l’descampat situat darrere del Restaurant El Cortijo. De 9.00 a 11.15 hores, aquests accessos estaran tancats al públic. La recollida de dorsals serà de 8.00 a 9.30 hores a les pistes d’atletisme.

L’organització recorda que la cursa coincideix amb el canvi horari de la primavera i que, per tant, caldrà posar-se el despertador una hora abans (a les 2 hores de la matinada seran les 3 hores).