El programa de viatges “Castelló Senior” despera l’interès de desenes d’empresaris turistics i municipis de la provincia

747

El programa de viatges per a gent gran ‘Castelló Sènior’ ha despertat l’interès de desenes d’empresaris turístics i municipis de la província que veuen en aquesta iniciativa de la Diputació una oportunitat per desestacionalitzar l’activitat dels seus negocis i, amb això, la possibilitat de generar més llocs de treballs vinculats al turisme en els seus municipis.

Després de l’aprovació de les bases del concurs públic la setmana passada, ja durant aquesta setmana els operadors turístics interessats en gestionar el programa s’estan posant en contacte amb hotels i proveïdors d’excursions per presentar les seves ofertes.

Així mateix, Andres Martinez (Vicepresident de turisme) ha explicat que “el sector ha donat suport de forma unànime aquest programa des del mateix moment en què el president Moliner ho va anunciar en la presentació dels pressupostos, i així es va confirmar amb el vot unànime de els diferents sectors turístics en el ple del Patronat Provincial fa uns dies. L’encert d’aquesta iniciativa es fa palès ara amb l’interès que es detecta entre el sector i els municipis, tal com s’acosten els temps de la seva posada en marxa. La col·laboració entre tots farà que aquest programa marqui un abans i un després en el nostre turisme “.

En aquest sentit, la iniciativa garantirà entre 40.000 i 80.000 noves pernoctacions turístiques en tota la província durant la temporada baixa, allargant el període d’obertura dels establiments turístics, almenys, a vuit mesos a l’any.


Doble objectiu econòmic i social


La iniciativa de Moliner de dur a terme aquest programa de vacances per a majors permetrà un doble objectiu econòmic i social. D’una banda, permetrà al sector perllongar la temporada turística a la província i, a la vegada, afavorirà l’envelliment actiu de la gent gran coneixent més els nostres municipis.

En aquest sentit, ‘Castelló Sènior’ fomentarà el coneixement del patrimoni històric, cultural i natural de la província de Castelló i procurarà el benestar dels participants amb multitud d’activitats.

A més, la iniciativa permetrà que la xarxa hotelera estigui preparada durant tot l’any per poder prestar servei a la resta de turistes l’arribada a la província es veurà incrementada ara que ja s’ha posat en funcionament de l’aeroport.