El PP de Nules ha denunciat la incapacitat del Consell per a donar una solució definitiva a la Marjaleria

499

Dos anys de govern del canvi a Nules i en la Generalitat Valenciana no han servit per a donar solució als habitatges de la Marjaleria perquè segueixen arribant denúncies coercitives als propietaris i ordres d’enderrocament. El portaveu del Partit Popular, Mario García, ha assegurat que “en aquests dos anys sol hem vist anuncis i molts titulars per part del ’pacte del gasto’ i del Consell, però cap d’ells s’ha materialitzat encara”.

L’edil popular insisteix al quatripartit, de nou, que convoque amb caràcter d’urgència la comissió especial de la Marjaleria per a explicar als propietaris com els afectarà la modificació de la Llei d’Ordenació del Territori i Paisatge (LOTUP) anunciada per la consellera María José Salvador.

Mario García ha assegurat que “l’anunci de la consellera solament va a crear més confusió als propietaris que veuen com segueix passant el temps, no se’ls ofereixen solucions serioses i definitives i, a més, segueixen arribant denúncies coercitives i ordres d’enderrocament”.

Per al portaveu popular, “el ‘pacte del gasto’ hauria d’explicar en quina situació estan ara mateix els habitatges que segueixen en peus però també en quina posició queden les famílies els habitatges de les quals han sigut derrocades en aquests dos anys de govern del canvi i si aquestes van a ser indemnitzades”.

Mario García ha recordat que els partits que governen a Nules van anunciar “han enganyat als propietaris de la Marjaleria perquè van prometre que en un any estaria redactat el Pla Especial de la Marjaleria i dos anys després d’arribar al govern no han escrit ni una coma”.