El PP de Castelló sentència que “el bipartit no fa res pels escolars del Raval Universitari”

493

El portaveu popular adjunt, Juan José Pérez Macián, retreu la inacció del bipartit (PSOE i Compromís), que no estan fent res per solucionar els problemes de les famílies del Raval Universitari, els fills van ser obligats a ser escolaritzats fora del barri.

Macián afirma que “les mesures temporals, com el transport escolar municipal, que des del Grup Municipal Popular vam proposar com a mesura transitòria per a aquestes famílies, fins que els donessin una solució definitiva que evités que els seus fills sortissin del barri per estudiar, es convertirà en una mesura permanent perquè ni PSOE ni Compromís estan fent res per ells “.

“Ja sabem que el col·legi Vicent Marçà tampoc veurà la llum en la present legislatura, perquè el capritx del conseller Marzá, reclamant la totalitat de l’edifici de l’l’antic CUC (Col·legi Universitari Castelló), quan ja estava compromès amb el Ministeri per a albergar l’Arxiu Provincial, ha retardat la construcció del col·legi “.

“La inacció del bipartit que governa a la ciutat i les retallades del Consell en Educació, Cultura, Sanitat i Infraestructures condemnen a Castelló a ser una capital de província de segona, pel que fa a València i Alacant”.