El PP de Castelló denuncia factures irregulars en jardinería i enllumenat en l’ajuntament de Castelló

497

El Grup Municipal Popular denuncia les factures irregulars i amb informes desfavorables, que segueix pagant l’Ajuntament de Castelló com a conseqüència d ‘ “una mala gestió de la contractació pública”.

El portaveu popular adjunt, Juan José Pérez Macián, ha manifestat: “En un any i mig el bipartit porta 566 factures irregularment adquirides perquè no liciten a temps o no renoven contractes i això es tradueix en mil milions de les antigues pessetes que l’Ajuntament de Marc porta pagades fora del procediment regular establert “.

Han passat 7 mesos des que s’acabés la pròrroga del contracte de manteniment d’enllumenat públic i altres 4 mesos sense que el bipartit renovi o adjudicar el contracte per al servei de conservació, neteja i manteniment de jardineria, també caducat. Tampoc hi ha contracte en manteniment de fonts ornamentals.

“La xifra és escandalosa, mil milions de les antigues pessetes porta gastats el bipartit en factures irregulars. Moltes amb l’informe desfavorable de la Intervenció Municipal. Els que van ser tan durs a l’oposició criticant i censurant els procediments de contractació de governs anteriors, no estan legitimats per gastar un sol euro en factures sense contracte “.

Macián afirma que “anava a ser el govern del canvi i ha acabat sent el govern del caos. La seva falta de previsió i nefasta gestió en matèria de contractació els ha portat a haver de pagar en any i mig (des de 2016 fins a l’actualitat) mil milions de les antigues pessetes en factures irregulars “.

“Aquest és el bipartit del paperot, que ens intenta colar d’amagat, per la porta de darrere la seva ineficiència i nefasta gestió de les arques públiques, perquè acaben incomplint les seves pròpies promeses i, allò que van dir que mai farien, ho estan fent. Ells mateixos estan mostrant com són i el poc que els importa incomplir les promeses amb què van atreure als votants per decebre’ls després “, conclou.