El PP de Castelló demana ampliar les places de la guarderia publica del Grao de Castelló

499
El regidor popular, Vicente Guillamón, sol·licita al bipartit l’ampliació de places a l’escola bressol pública del Grau, ja que moltes famílies residents al districte marítim ja saben que no podran portar-hi els seus fills el curs vinent.

Guillamón: “Han estat 20 els menors que s’han quedat fora per falta de places. Demanem al bipartit que contempli la possibilitat d’ampliar la llar d’infants pública o estudiar la possibilitat de construir una segona escola bressol pública, perquè els pares tinguin opció de portar-hi els seus fills “.

Moltes famílies ja saben que l’any que ve hauran d’optar per guarderies privades, o bé desplaçar-se fora del districte marítim per disposar d’aquest servei.

“Igual que en el seu moment va caldre construir un quart col·legi al Grau per atendre les necessitats de les famílies, potser és hora de plantejar una segona llar d’infants per donar més opció als pares i que no hagin de portar els seus fills lluny d’on viuen “.

El Grau ha anat creixent en població fins consolidar-se com un dels barris residencials més nombrosos i el bipartit ha de dotar de serveis per atendre les noves necessitats dels seus residents. El servei de guarderia pública és cada vegada més demandat entre els pares que no tenen amb qui deixar els seus fills mentre treballen. Des de l’administració local s’han d’estudiar solucions que donin resposta a aquestes famílies.