El PP de Castelló critica “el malbaratament en controls de soroll” als voltants del carrer Lagasca

460

El portaveu popular adjunt, Juan José Pérez Macián, critica el malbaratament econòmic que suposa pagar les hores extres als policies locals, perquè cada cap de setmana realitzin talls de carrers a les rodalies d’Lagasca, sense estar en vigor la revisió de la normativa ZAS contra la contaminació acústica.

Macián: “Aquests desplegaments policials començarien a tenir sentit si la revisió de la normativa per minimitzar la contaminació acústica a la zona de Lagasca estigués en vigor, que no ho està. I acabaria per tenir sentit si es fessin quan hi ha un problema real de soroll i no en l’època d’estiu quan no existeix tal problema “.

“La descoordinació i el caos en el govern bipartit acaben en malbaratament dels diners públics. Cada cap de setmana les hores extres dels agents que han de realitzar controls que no serveixen per a res ascendeixen a 2.500 euros “.

“Això és el que passa quan el regidor de seguretat pública es porta de la localitat valenciana de Silla a un cap de policia, de la seva confiança, que desconeix per complet el funcionament de la ciutat en la qual ha d’exercir les seves funcions. Si conegués Castelló, sabria que a l’estiu l’oci nocturn es trasllada a la zona marítima del Grau “.

“Aquesta situació mostra el desgovern i caos que s’ha instaurat a l’Ajuntament amb PSOE i Compromís”.