El PP de Castelló acusa el ‘bipartit’ de “endarrerir la promoció turística de Castelló a la xarxa de ciutats AVE”

505
La portaveu dels populars a la ciutat de Castelló, Begoña Carrasco, lamenta que el bipartit no cregui en l’Alta Velocitat com un revulsiu per atraure turisme a Castelló.

Carrasco: “Fa dos anys tots els partits polítics a l’Ajuntament vam aprovar per unanimitat una iniciativa plenària, que presentem els populars, perquè Castelló formés part de la xarxa de ciutats AVE i, d’aquesta manera, aprofitar l’Alta Velocitat per promocionar Castelló com destinació turística, igual que fan altres ciutats emmarcades dins de les destinacions AVE. Era una manera d’instar el bipartit a estar preparats perquè l’arribada de l’AVE no ens enxampés per sorpresa. No obstant això, la infraestructura ja és una realitat i el bipartit segueix sense moure peça “.

“El bipartit ha desaprofitat massa temps, ni posiciona, ni promociona Castelló, perquè no creu veritablement en el potencial turístic que té la ciutat”.

Carrasco recorda: “Fa dos anys també demanem al bipartit, en el Ple, que iniciés contactes amb el sector empresarial per traçar una estratègia de comunicació global per posicionar, com més aviat, a Castelló aprofitant els beneficis que portaria amb si l’arribada de l’AVE. Han passat 2 anys sense que s’hagi fet absolutament res “.

“El passotisme, la inacció i la nefasta gestió del bipartit és tal que no importa quantes idees de millora, en matèria de promoció turística, aporti el PP perquè està clar que el bipartit no està disposat a posar en marxa ni una sola d’aquestes idees “.

En aquest sentit, Carrasco recorda que l’última mesura turística rebutjada pel bipartit va ser la proposta dels populars d’aprofitar les instal·lacions del Mercat del Grau i convertir-les en un centre d’oci i gastronomia. El bipartit rebuig la idea.

“En dos anys de legislatura l’única aposta pel turisme que ha fet el bipartit és un vergonyant plagi del Pla turístic del País Basc; una crida a l’acampada il·legal d’autocaravanes a la via pública i un tendal en el Grau “.