El PP de Castelló acusa al bipartit de factures irregulars

497

Un dia després de denunciar els populars la mala gestió del bipartit en matèria de contractació pública, el Grup Municipal Popular ha estat coneixedor que en el pròxim Ple ordinari el bipartit passarà com reconeixements extrajudicials de crèdit, és a dir, com factures irregulars, 1.769. 861 euros.

El regidor popular, Carlos Feliu, explica: “Dels 1,7 milions d’euros que portaran al Ple, 711.000 euros corresponen a factures de manteniment en parcs i jardins perquè el servei acumula quatre mesos sense contracte, amb els perjudicis que això comporta” .

“La seva gestió deficient i caòtica en la contractació pública suma 7 milions d’euros en factures sense contracte, des de 2016 fins a l’actualitat”.

Les factures adquirides de manera irregular per l’Ajuntament concerneixen àmbits tan importants com el de la neteja i manteniment de parcs i jardins, perquè la ciutat no acumuli focus d’insalubritat.

El bipartit no licita a temps o no renova contractes i això es tradueix en milions d’euros en factures sense contracte que el bipartit porta al Ple per la porta del darrere i amb informes desfavorables de la Intervenció Municipal.

Feliu: “PSOE i Compromís acaben fent el que van dir que mai farien. El caos i la mala gestió del bipartit es tradueix en la paràlisi en la renovació de contractes de subministrament. Factures que corresponen fins a 14 contractes diferents que han finalitzat passen a Ple. 700.000 euros només en parcs i jardins i 300.000 en enllumenat “.

Els populars recorden que han passat 7 mesos des que s’acabés la pròrroga del contracte de manteniment d’enllumenat públic i tampoc hi ha contracte en manteniment de fonts ornamentals