El PP de Benasal ratifica per unanimitat a Mari Luz Monterde com candidata a revalidar l’alcaldia en les pròximes eleccions

460

La Junta Local del Partit Popular de Benassal ha ratificat, per unanimitat, Mari Luz Monterde com a candidata a revalidar l’alcaldia en les pròximes eleccions.

L’anunci ha estat realitzat, en un acte que ha comptat amb nombrosos afiliats i simpatitzants populars i amb la participació del president provincial del PPCS, Javier Moliner, així com del diputat comarcal Pablo Roig.

Monterde és l’actual alcaldessa del municipi, després de la renúncia de Baudilio Martínez, i ha afirmat que vol seguir al capdavant de l’Ajuntament “perquè així m’ho han transmès els veïns i perquè crec que junts podem fer grans coses. Crec més que mai al meu poble ia la feina que podem fer en aquest nou projecte polític per fer de Benassal un lloc millor per viure i gaudir. Des d’aquesta convicció presentarem un equip de gent preparada que anteposi els interessos del poble davant tot “.

Per la seva banda, Moliner ha destacat que Mari Luz Monterde “ha demostrat una gran capacitat per liderar l’Ajuntament de Benassal i crear nous projectes que han implicat a tots els veïns. Estic convençut que el suport serà unànime també a les urnes, perquè tenim a la millor alcaldessa i candidata que Benassal pugui tenir “.