El PP Castelló lamenta que “l’alcaldessa sotmesa a l’esquerra radical menysprea la promoció de la Setmana Santa d’Interès Turístic Provincial”

478

Els populars de la ciutat de Castelló lamenten que el bipartit hagi optat per promocionar solament el ioga i els tallers de manualitats de Setmana Santa i Pasqua sense fer al·lusió als atractius turístics, de caràcter tradicional i religiós, que la ciutat té reconeguts d’Interès Turístic Provincial.

El regidor popular, Carlos Feliu, ha manifestat: “Mentre altres alcaldes socialistes, com el de Vila-real, posen en valor les seves processons i les seves imatges religioses, Amparo Marco descarta promocionar els actes que la ciutat de Castelló té reconeguts d’Interès Turístic Provincial des de 2015 “.

“Una vegada més, el pes de l’esquerra radical sobre una alcaldessa socialista feble, amb nul·la capacitat de decisió perquè està sotmesa als seus socis Compromís i Castelló en Moviment, ha fet que la Setmana Santa i Pasqua, a la ciutat de Castelló es limiti a promocionar ioga i tallers de manualitats, ometent i menyspreant els actes religiosos, que amb esforç i dedicació preparen els castellonencs “.

Els populars agraeixen a totes i cadascuna de les Confraries seu esforç, el seu treball i la seva dedicació per mantenir viva la tradició.

“És tant el menyspreu del bipartit cap als atractius de caràcter religiós que té la ciutat, que en lloc d’aprofitar-turísticament -com fan altres municipis de la província amb governs socialistes i de Compromís-, prefereixen relegar a un segon lloc, prioritzant activitats que són més fàcils de programar la resta de l’any “.

“És un menyspreu absolut, per part del bipartit, cap a la nostra Setmana Santa, que compta amb el reconeixement de Festa d’Interès Turístic Provincial. Prefereixen silenciar en lloc d’aprofitar-la i promocionar-la per incentivar el turisme “.

“Aquesta manca de respecte a les nostres tradicions ja es va evidenciar amb el paperot del bipartit el dia de la Romeria de les Canyes, on l’entrada a la cocatedral de dos regidors de l’equip de govern va causar malestar i enuig a Castelló en Moviment i, on una alcaldessa sotmesa tornar a sucumbir als designis de l’esquerra més radical, que és la que veritablement governa a Castelló “.

Feliu recorda que durant l’elaboració del pressupost municipal de 2017, des del Grup Municipal Popular es va presentar una esmena per dotar amb 5.000 euros la posada en marxa d’un “pla de promoció de la Setmana Santa amb l’objecte de poder sol·licitar la declaració de Festa d’Interès Turístic Autonòmic i més establir les característiques distintives d’aquesta tradició cultural i religiosa. Aquesta esmena va ser rebutjada pel bipartit.