El PP Castelló lamenta el malestar davant els ents festius per la comissió d’investigació de festes

117
El grup municipal popular de Castelló recull el malestar dels col·lectius vinculats a la promoció de les festes i lamenta que l’alcaldessa, Amparo Marco, qüestioni la seva tasca altruista a favor de les nostres tradicions, en permetre que la Comissió que presideix Xavi del Senyor s’hagi convertit en un circ mediàtic, amb interessos partidistes.

La regidora popular, María Espanya, ha manifestat que l’únic que estan aconseguint amb les citacions és criminalitzar al món de la festa, “sembrant el dubte sobre l’honradesa dels que sempre han treballat de manera altruista perquè Castelló tingués unes festes dignes, a l’altura que mereixen els seus ciutadans “.

Aquest malestar està portant a molts a declinar la seva invitació presencial per no veure assetjats públicament, però, si donaran les pertinents explicacions per escrit, justificant la manera de procedir, sobre la qual no hi caben els dubtes al marge de la legalitat.

Espanya considera una “temeritat la criminalització dels ens vinculats a la festa, fruit d’un profund desconeixement”. I fa responsable en última instància a l’alcaldessa, Amparo Marco, qui “ha posat sota sospita a col·lectius festers que mai haurien hagut de veure en aquesta situació”.

“La politització que el bipartit està fent de les nostres festes mai abans s’havia vist, com tampoc qüestionar fins a graus insospitats la labor dels que contribueixen a la promoció dels nostres orígens, donant a conèixer les bondats de les nostres festes fundacionals”.