El PP Castelló denuncia la gestió ineficaç del bipartit que ara busca aprovar les ordenances fiscals

112
El Grup Municipal Popular de l’Ajuntament de Castelló retreu al bipartit les presses dels últims dies per aprovar les ordenances fiscals, que no van incloure la setmana passada en el ple ordinari del mes d’octubre.

Els populars ja van anunciar que el retard en l’aprovació de les ordenances fiscals faria perillar l’entrada en vigor del nou pressupost l’1 de gener.

El portaveu popular, Carlos Feliu, retreu al bipartit la seva manera d’actuar amb presses per agilitzar ara la feina que haurien d’haver fet mesos enrere. “Dilluns ens van lliurar les modificacions de les ordenances fiscals, en vigília de festiu; dimecres van convocar la comissió plenària i, avui dijous, la Junta de Portaveus per poder arribar a temps a la convocatòria d’un Ple Extraordinari dilluns que ve, amb el cost que aquest suposa “.

“Els seus reiterats incompliments del calendari municipal, el qual estipula els terminis convenients per aprovar una cosa tan important com és el pressupost anual municipal, costa diners als castellonencs i ens aboca als altres partits a treballar amb la màxima celeritat per garantir l’aprovació de les comptes “.

Cal recordar que l’aprovació de les ordenances fiscals és necessària per confeccionar el capítol d’ingressos del nou pressupost de 2017. El calendari municipal estipula que aquesta aprovació es faci al mes d’octubre per assegurar l’entrada en vigor del nou pressupost l’1 de gener de 2017.

Feliu recorda que el bipartit va crear a principis d’any un Grup de Treball per tractar el tema tributari i fiscal, “que va ser anunciat a bombo i platerets en la premsa, però, ia causa de la seva desídia i gestió ineficaç, ha fet que els enxampi el toro “.

D’altra banda, els populars critiquen que el lliurament de les ordenances fiscals als grups de l’oposició es va fer dilluns d’aquesta mateixa setmana i, però, “el portaveu de CSenM ja estava anunciant en les xarxes socials quines serien les modificacions fiscals “.