El PP Castelló afirma que l’ultim informe del CGPJ constata l’increment dels desnonaments en Castelló

98

“Ho va dir la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) a l’octubre de l’any passat i ho ha tornat a confirmar ara el Consell General del Poder Judicial, no és cert que els desnonaments hagin desaparegut a la ciutat de Castelló, sinó que han anat en augment, segons es desprèn de l’últim informe elaborat pel CGPJ “.

La regidora popular, Salomé Pradas, considera un fracàs la política d’habitatge social de l’equip de govern de l’Ajuntament de Castelló, “ja que ha quedat demostrat en el recent informe que les prometedores solucions anunciades a bombo i platerets per l’alcaldessa, Amparo Marco, no estan donant els fruits esperats “.

D’acord amb els resultats de l’informe “s’està avançant molt poc a la problemàtica d’assistència a les famílies necessitades d’habitatge. Estem a davant la problemàtica social més important dels últims anys i des de les institucions públiques hem de prioritzar l’habitatge digne “.

Pradas recorda que l’anunciada Taula de l’Habitatge que es va crear fa un any, per poder participar tots els grups polítics aportant iniciatives encaminades a solucionar aquest problema, s’ha convocat en comptades ocasions i des de fa més de 6 mesos, no se sap res d’ella .

“Aquest és el nul interès que té l’alcaldessa Amparo Marco a l’hora d’unir esforços entre els diferents partits polítics per combatre aquesta problemàtica real i latent a la nostra ciutat”.

I afegeix: “Al mes de maig, durant l’última reunió de la Taula de l’Habitatge, se’ns va informar que en aquesta data existien 153 sol·licituds d’habitatge social i que només s’havia tramitat 1 en el trimestre anterior”.

Al seu torn, assenyala Pradas, “res sabem dels resultats del conveni signat amb el Col·legi de Procuradors en matèria de desnonaments”.

Davant l’absència d’informació actualitzada del bipartit, el Grup Municipal Popular tornarà a preguntar al respecte en les comissions d’estudi per saber quantes de les 153 famílies han vist millorar la seva situació, i sol·licitarà la celebració Urgent de la Taula de l’Habitatge.