El PP assenyala que la tarifa plana d’autònoms beneficia 3.918 treballadors de Castelló

448
La tarifa plana d’autònoms de 50 euros impulsada pel Govern d’Espanya ha permès que 3.918 treballadors s’hagin beneficiat de la mesura fins al passat mes de maig, segons les dades del Ministeri d’Ocupació d’Espanya.

Una aposta del Govern d’Espanya que “està afavorint la creació d’ocupació i animant a fer el salt cap a l’autoocupació a centenars de veïns de Castelló amb aquesta rebaixa fiscal que a més també suposa una eliminació de traves”. Tal com ha explicat avui el diputat nacional del PP, Óscar Clavell, “en els últims quatre anys, 28.000 nous castellonencs cotitzen a la Seguretat Social gràcies a mesures com aquesta que estan referides a facilitar l’accés al mercat laboral”.

En el cas de la tarifa plana de 50 euros, s’ha ampliat la cotització de sis mesos a un any aquesta reducció del cost a la Seguretat Social per als nous negocis i activitats. Fins ara, l’anomenada tarifa plana durava sis mesos i, fins i tot, es pot reprendre dos anys després d’haver interromput l’activitat.

Clavell ha advertit que “les reformes del Govern d’Espanya han fet que la província de Castelló siga el locomotor de la Comunitat i que aquest any s’hagin aconseguit xifres de rècord pel que fa a la creació d’ocupació” com el fet que 10.168 nous cotitzants a la Seguretat Social siguin de la província. “Mentre l’esquerra a Espanya destrueix, els govern del PP, els que aposten per menys impostos i menys traves, aconsegueixen crear llocs de treball”.

Així mateix, el responsable del PP ha advertit que a més de la tarifa plana el Govern del PP ha posat en marxa més mesures per als autònoms com més bonificacions per a dones i joves, o que les bonificacions siguin compatibles amb la contractació d’assalariats, així com les bonificacions per contractar a familiars de forma indefinida.