El port de Castelló és avui la seu de la VI Trobada de Propeller Clubs d’Espanya

115
El port de Castelló és avui la seu de la VI Trobada de Propeller Clubs d’Espanya amb l’assistència de diversos membres de les juntes directives dels clubs d’Algesires, Barcelona, ​​Bilbao, Madrid, València, Sevilla i Castelló. Precisament el Propeller de Castelló ha estat l’encarregat d’organitzar aquesta nova cita, sota la presidència de Carlos Vicedo.

El grup ha mantingut una reunió a la seu de l’Autoritat Portuària de Castelló en la qual s’ha posat de manifest la tasca que realitzen els diferents clubs per dissenyar estratègies conjuntes dirigides als sectors industrials i al comerç internacional, especialment en els àmbits de la logística, el transport i el sector marítim-portuari

Els representants dels Propellers han estat rebuts pel president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo i posteriorment ha visitat les instal·lacions del port castellonenc. Toledo ha ressaltat la “col·laboració, comunicació i unió” que existeix entre els clubs, perquè “tots treballeu per una tasca comuna”. El president de l’Autoritat Portuària els ha presentat algunes de les xifres que situen al port de Castelló en el Top10 dels 46 ports espanyols d’interès general, tot i que ha assenyalat que “un port va més enllà dels números” per destacar el pes fonamental que representa PortCastelló a la “generació d’ocupació i riquesa en la província”.

Els Propellers són entitats sense ànim de lucre, que compten entre els seus socis amb professionals que desenvolupen la seva activitat en navilieres i consignatàries, transitàries, agències de duanes, operadors logístics i de transport, ports, bufets d’advocats, asseguradores, dipòsits, creuers, traders, universitats, consultories, enginyeries d’infraestructures, fabricants de vehicles industrials i carrosseries, entre d’altres. Els seus membres participen activament en la millora contínua dels interessos de la comunitat i dels col·lectius que integren les cadenes logístiques a nivell nacional i internacional.