El Playas FSF va perdre aquest pasat cap de setmana, en la seva visita al Castelldefels (2 a 1)

468

Derrota al pavelló Can Roca de Castelldefels per 2-1 en un partit on els castellonencs no van saber aprofitar moltes de les ocasions obtingudes en el partit. El conjunt català es va avançar al marcador, els castellonencs empatarien la trobada, però de nou es posaria per davant FS Castelldefels que, fet i fet, seria definitiu.

La trobada començava i aviat Platges de Castelló FS tindria les primeres ocasions, després de robar una pilota Lídia disposava d’una ocasió de perill que no arribava a finalitzar, perquè la defensora rebañaba la pilota just abans de finalitzar la jugada.

La següent ocasió de perill tornaria a ser per a les castellonenques, de nou Lídia, s’anticipava i aconseguia robar una pilota en mitja pista, però no encertava en la finalització.

A poc a poc FS Castelldefels anava a més i buscava controlar la possessió i el ritme del partit. Berta salvaria en dues ocasions el gol local amb bones intervencions. Al minut 10 de partit seria quan FS Castelldefels s’avançaria en el marcador per mediació de Laura, després d’un servei de córner local que, després d’una sèrie de rebutjos dins de l’àrea, aquesta resolia col·locant el 1-0 al marcador.

Platges de Castelló FS intentava revertir la situació en pista, i FS Castelldefels aguantava el marcador, amb possessions de pilota llargues, buscant acabaments, però finalment s’arribava al descans amb el 1-0 favorable a les del Baix Llogregat.

Després del descans, Platges de Castelló FS sortiria amb força a la recerca de l’empat, Saray estava a prop d’aconseguir l’empat en els primers instants de la represa però la portera de de FS Castelldefels tapava evitant el gol. Sense que hagués transcorregut el primer minut de la segona part, Tamara batia la porteria catalana, a passada de Romina, de tret exterior, col·locant el 1-1 al marcador.

Amb les taules al marcador, els castellonencs jugaven les seves bases, sense fortuna, i seria FS Castelldefels qui tornaria a avançar-se al marcador, en una fallada defensiva que aprofitava Laura per batre de nou la porteria castellonenca. Laura, de nou, posava per davant en el minut 26 de partit.

Platges de Castelló FS buscava la reacció, però tot i tenir ocasions no aconseguiria empatar el partit. Per la seva banda, FS Castelldefels amb l’avantatge en el marcador, va continuar el guió de la primera part, amb possessions llargues, sense arriscar en les seves accions d’atac.

Tania hauria de ser substituïda després de caure com a conseqüència d’una falta comesa pel conjunt local, minvant encara més la situació de l’equip castellonenc. L’últim tram de trobada es va veure un Platges de Castelló FS mancat d’intensitat, però que va tenir opcions fins al final d’empatar un partit que acabaria amb el definitiu 2-1 per al conjunt català.