El Playas Castellón FSF visitarà demà al FS Castelldefels

435

El Playas de Castelló FSF es desplaça, demà dissabte 14 de febrer, fins a Castelldefels per jugar contra el FS Castelldefels en la trobada corresponent a la 20a jornada al grup II de la Segona divisió de futbol sala femení. El conjunt castellonenc es desplaça fins a la localitat del Baix Llogregat, a la recerca de sumar tres punts que li permetin continuar a la zona mitjana de la taula classificatòria. La trobada es disputarà al Pavelló Can Roca a partir de les 16: 30h.

El conjunt platja buscarà els tres punts davant FS Castelldefels després de sumar la jornada de descans el cap de setmana passat. El conjunt arriba després de descansar i després d’haver sumat els tres punts en el seu últim compromís davant l’Associació Esportiva Vallirana per 2-1 a Castelló.

Després de la jornada de descans l’equip castellonenc va caure a la novena posició a la taula classificatòria, amb 22 punts en el caseller, empatat a punts amb el vuitè classificat, l’AE Vallirana. Per la seva banda, FS Castelldefels està situat en sisena posició amb 30 punts, i arriba al xoc després d’haver caigut davant l’AE Vallirana per 4-3 al marcador.

Per a la trobada, Juan Antonio García comptarà amb les baixes d’Isa, Vicky i Nekane. D’altra banda, tant Romina com Tamara són dubtes per a la trobada