El Platges de Castelló va guanyar ahir davant el Favara

438

Platges tira d’ofici per contrarestar a un dur rival ia un arbitratge que va deixar als albiazules amb inferioritat numèrica per la injusta expulsió d’Albert als 13 minuts.

Partit treballat el que ens deixava Platges de Castelló en la jornada vespertina del diumenge i amb un Pavelló Fernando Úbeda de Grapa amb molt bon aspecte a les grades.

Sortia a la pista els de Manuel Collado i seves eren les millors ocasions en els minuts inicials. Les jugades es succeïen fins que al minut 10 Óscar i des de lluny de l’àrea llançava un “obús” que es col·locava per l’escaire dret de Gaietà.

El Favara FS buscava la rèplica a pilota parada però Francesc que quallava una gran primera part desbaratava el perill. Platges era amo i senyor del xoc fins que al minut 13 arribava la jugada clau a l’expulsar per doble groga Col·legiats Sergio Griñán i Vicente Andrés Monfort expulsava per doble groga en menys d’un minut a Albert primer per traveta a un adversari i en el servei d’aquesta mateixa jugada per un suposat agafada a un jugador contrari. Els albiazules es quedaven en inferioritat numèrica situació que aprofitava el Favara per fer el 1-1 per mediació de José Antonio al minut 15.

Els visitants cap valer el “desordre a la pista” per a tres minuts després i en una contra pujar l’1 -2 després de rematar Rafa una contra al segon pal. Amb avantatge visitant i els ànims molt caldejats al municipal de Grapa s’arribava al descans.

Després de la represa i després de la xerrada al vestidor, els Playeros es posaven el “mono de treball” sabedors de les circumstàncies que havien envoltat els primers 20 minuts i que només esprement la màquina al màxim i jugant en equip es podia donar la volta al electrònic com així passaria. David Señoret en el minut 21 i després de finalitzar de forma magistral l’estratègia en una falta lateral tornava les taules al marcador i cap embogir al públic assistent.

Platges volia més i buscava deixar enrere el mal
sabor de boca viscut a la primera part. Les ocasions se succeïen i el Favara molt bé armat en defensa buscava les seves ocasions en sortides a la contra. L’esforç local tenia el seu premi en el minut 32 quan novament David finalitzava una contra ràpida amb un fort xut amb l’esquerra a la base del pal dret.

El “tsunami Playero” de la segona part es completava amb el gol de Santi al minut 33 finalitzant una contra al segon pal per sota del porter.

Amb un Platges bolcat i a falta de 3 minuts per a la finalització, el Favara disposava de la seva millor ocasió per haver retallat el marcador en una falta perillosa amb barrera a la vora de l’àrea que Falcón que sortia a la segona part i que quallava una altra magnífica actuació desbaratava. En els minuts finals es succeïen les ocasions en les dues porteries però el marcador ja no es mouria del 4-2 conegut i Platges aconseguia una justa victòria que el manté segon a la taula amb 47 punts.