El Platges de Castelló FSF s’enfrontarà demà en el Chencho al AECS l’Hospitalet FS

453
 Platges de Castelló FS s’enfronta aquest dissabte 21 de febrer a AECS l’Hospitalet FS en la trobada corresponent de la 21a jornada al grup II de la Segona Divisió femenina. La trobada serà al Pavelló Chencho de Castelló i començarà a les 19: 00h.

La trobada


Platges de Castelló FS té davant seu aquesta jornada, un nou duel davant un rival directe per la permanència a la categoria de plata. Les castellonencs busquessin seguir ampliant la distància amb els llocs de descens, que actualment separa en nou punts.
Les castellonencs estan en vuitena posició i compten amb 22 punts en el seu haver en la taula classificatòria i arriben a la trobada després de caure derrotades la passada jornada davant el FS Castelldefels.

Per la seva banda, AECS l’Hospitalet FS arriba a la trobada a Castelló després d’haver sumat els tres punts davant l’Associació Esportiva Vallirana per 4-1 a la seva pista, sortint de la zona de descens. Les catalanes estan en 12a posició a la taula amb 15 punts.

Tots dos equips buscaran els tres punts en un partit que es presenta com crucial per als interessos de tots dos conjunts. Les castellonencs per afermar-se en la zona temperada de la classificació i les catalanes per la fugida de la zona de perill.

Les castellonencs comptaran amb un seriós handicap respecte a l’estat actual de la plantilla. Per al partit de demà, el tècnic Juan Antonio García no podrà comptar amb Isa i Nekane per a la trobada. Tania, Sonia i Tamara arribaran tocades a la trobada de demà, i Vicky serà dubte fins a última hora