El Platges de Castelló FS rebrà demà a les 17:00 en el Chencho al Villena FS

427
Platges de Castelló FS s’enfrontarà a Villena FS aquest dissabte que ve, 28 de març, a partir de les 17: 00h al Pavelló Chencho de Castelló en la trobada corresponent a la 25a jornada al grup II de la Segona Divisió Nacional de Futbol Sala Femení.

Platges de Castelló FS arriba a la trobada amb la necessitat de retrobar-se amb la victòria, ja que els castellonencs han caigut derrotades en els seus últims quatre enfrontaments, sense comptar els punts obtinguts de manera automàtica per l’exclusió de Promoven Insular FS.

Les castellonenques buscaran davant el seu públic una victòria que, a més de redreçar la direcció de les albiazules, es fregaria la permanència matemàtica a la categoria de plata del futbol sala nacional. Les castellonencs, en novena posició, podrien fer un pas molt important de cara a l’objectiu de la permanència.

Juan Antonio podrà comptar amb totes les jugadores a la seva disposició per a la trobada, en qual des de l’equip, s’ha considerat un dels més importants de la temporada.

Per la seva banda Villena FS arriba a la trobada ocupant posició de descens, amb 16 punts, a cinc de la salvació. Les alacantines arriben amb la moral reforçada després d’haver sumat els tres punts davant l’AE Vallirana la passada jornada, frenant la dinàmica negativa de set derrotes consecutives, a més amb la dificultat afegida d’haver disputat dos partits el mateix cap de setmana.

Les alacantines arribaran al xoc a la recerca de tres punts que els permeti seguir retallant punts amb els equips de la zona baixa de la taula classificatòria i seguir en la pugna per la permanència.

Estadística

L’únic precedent, en competició, entre Platges de Castelló FS i Villena FS, és el partit disputat a la primera volta d’aquesta temporada, en què alacantines i castellonenques van empatar a Villena a dos gols, en un partit on els castellonencs van veure penalitzada la seva mala primera part.