El Platges de Castelló FS es desplaça aquest cap de setmana a Rubi per enfrontar-se al Rubi FS

422
Platges de Castelló FS es desplaça fins a Rubí, per enfrontar-se al Rubí FS al pavelló “La Llana” de la localitat barcelonina en la trobada corresponent 26a jornada al grup II de Segona Divisió de futbol sala femení. La trobada començarà a l’esmentat pavelló a les 16: 30h.

Les castellonencs buscaran sorprendre el conjunt català a la seva pista, per aconseguir una victòria que se’ls resisteix des de fa cinc jornades, sense comptar amb la trobada en què se li va concedir els tres punts per l’exclusió de Promoven Insular FS.

Les de Juan Antonio García buscaran puntuar en una de les pistes més complicades de la categoria, arribant a la trobada després d’empatar la passada jornada a tres gols davant Villena FS a Castelló. El tècnic no podrà comptar per a aquest partit amb Isabel ni amb Vicky que causaran baixa.
Per la seva banda, Rubí FS buscarà davant els castellonencs els tres punts que li permetin mantenir el pols respecte a la lluita per la primera posició a la taula classificatòria. Les catalanes són segones i estan a només dos punts del primer classificat, l’Elx CF.

El conjunt dirigit per Manel Cintes arriba al partit després d’haver aconseguit la victòria en les últimes cinc jornades de forma consecutiva.

Els precedents existents de les trobades entre Rubí FS i Platges de Castelló FS no són favorables a les castellonenques. El conjunt de Castelló, no ha estat capaç de puntuar al feu català i només ha guanyat en un dels cinc partits disputats fins a la data entre els dos conjunts.

La temporada 12/13 les catalanes s’imposarien en el seu feu per 4-1 a les castellonenques, mentre que a la segona volta, tornarien a imposar-se per 1-5. En la temporada 13/14, els castellonencs s’imposarien 3-1 al marcador, i en la segona volta, Rubí FS aconseguiria els tres punts amb un voluminós 8-3 al marcador.

Durant la present temporada, en el primer dels envits entre els dos conjunts, el partit es va decantar novament a favor de les catalanes, amb un 0-1 al marcador.