El pilot castellonenc Roberto Merhi disputarà aquest cap de setmana, el Gran Premi de Formula 1 de la Xina

382
Roberto Merhi ja hi és a la Xina. El pilot castellonenc comença el seu camí pel circuit de Xangai matí als primers lliures del Gran Premi de la Xina. “El va desafiar de conèixer un nou circuit és molt emocionant per a mi”, assegura el pilot.

Després del seu debut espectacular en la segona carrera del mundial, el Gran Premi de Malàisia, en la qual va acabar en la posició número 15, Merhi confia en “tornar a acabar la carrera”. I és que tot i no haver realitzat pretemporada amb l’equip Manor i amb un cotxe totalment desconegut per a ell, el nou pilot espanyol de la Fórmula 1 va sortir amb el cap ben alt de Malàisia.

El Circuit de Xangai té una extensió total de 5,5 kilómentros, entre els quals destaquen el primer revolt, única en tot el campionat i molt complicada de fer. A més de la seva llarga recta de darrere, que pot ser un problema per als McLaren, d’aproximadament 1,2 quilòmetres de longitud i en la qual els cotxes arriben fins als 320 quilòmetres per hora.

Per concloure queda afegir, que tot i que el disseny del circuit és similar al de Sepang, les condicions climàtiques són diferents sobretot pel que fa a les temperatures baixes. Se solen arribar a prop dels 10 ºC, cosa que pot ser beneficiós per a equips com Williams. Per Merhi “La primera corba és una veritable prova d’habilitat” i assegura que “no puc esperar que arribi divendres per començar”.