El PeñiscolaFS visitarà terres murcianes per enfrontar-se al Jumilla FS

93

El Peníscola FS visitarà terres murcianes per enfrontar-se al cuer de la Primera Divisió, el Jumilla FS, abans de volar cap a Gran Canària per disputar els vuitens de final de la Copa del Rei dimecres que ve.

Els valencians, després de guanyar a Plàstics Romero Cartagena dissabte passat al Municipal de Peníscola amb tres gols de Míchel, s’enfrontaran a un equip que ha renovat pràcticament tota la seva plantilla, amb fins a 11 altes en el mercat estival.

Encara sense puntuar, els de Gea són el conjunt que menys gols marca (5) i el que més encaixa (35), 25 d’ells en els dos últims partits a la pista del Jaén Paradís Interior i com a locals davant del FC Barcelona.

És per això que els de Cani estan preparant el partit a consciència. Classificats en setena posició amb 9 punts, els castellonencs anhelen un nou triomf per desplaçar-se fins Gran Canària amb la tranquil·litat i la moral de tres victòries en cinc duels.

Referent a això, el tècnic del Peníscola FS va assegurar que els seus homes “han realitzat una fantàstica setmana d’entrenaments, en què han corregit errors per intentar millorar el seu joc i contrarestar, així, les armes del Jumilla FS”, un rival que, malgrat a les circumstàncies d’aquest inici de Lliga, no els posarà les coses “gens fàcils”.

Per aquesta trobada, corresponent a la jornada 5 i arbitrat Pérez Álvarez-Sánchez Chamorro, l’entrenador català dels castellonencs podrà comptar, per primera vegada, amb la totalitat de la seva plantilla, un cop recuperat Marquinho, pel que haurà de realitzar un descart minuts abans del duel.

Precisament, els que no s’ho volen perdre, i estan especialment motivats, són Terry i Rubén Orzaez, dos jugadors que van defensar els colors del conjunt la passada campanya i que esperen el seu retorn, a l’Carlos García, amb moltes ganes i il·lusió.

Finalment, l’enfrontament estarà marcat, un cop més, per l’agermanament de les dues aficions. Jumilla, aquesta vegada, actuarà d’amfitrió davant el desplaçament dels Supporters ‘Fons Sèquia’, que esperen una victòria valenciana en un feu que ja es va aconseguir conquerir, per primera vegada a Primera, la temporada passada (3-7), amb gols de Yeray i Míchel, entre d’altres.