El PeñiscolaFS visita aquest cap de setmana al Aspil Vidal

103
El Peníscola FS desitja seguir fent de la seva pista un territori inexpugnable, ja que cap adversari ha pogut sumar cap punt en el que va de temporada. Tres victòries en tres partits fan del Municipal de Peníscola el principal baluard dels d’Albert Canillas per intentar arribar a la classificació per a la Copa d’Espanya.

Precisament, el seu rival en aquesta jornada és ja un habitual d’aquesta enigmàtica competició, com és el Aspil Vidal. Malgrat que no han tingut un inici de Lliga somiat, els tudelanos esperen recuperar el temps perdut, i ja s’han posat mans a l’obra.

I és que el cap de setmana, davant la seva afició, els de Pato van aconseguir remuntar el gol inicial del Jaén Paradís Interior per situar-se en l’onzena posició, amb 7 punts, a escassos cinc punts de la vuitena plaça, la que dóna accés a aquest trofeu pel qual es lluitarà a Ciudad Real el proper mes de març.

Dos triomfs més suma el FS, en el sisè lloc de la taula, a un sol punt del Múrcia, dos llocs més amunt. Per tant, l’entitat de la comarca del Baix Maestrat espera tornar al camí de la victòria per distanciar, a nou punts, a un competidor directe.

Amb el suport de la seva afició, i després d’analitzar els errors que els van condemnar a la seva segona derrota a la pista del Burela FS, els d’Albert Canillas són conscients de la perillositat del seu adversari però, al mateix temps, confien en el seu joc i, sobretot, en el màgic ambient que es forma a les grades d’un Municipal de Peníscola que estarà en plena celebració per les festes d’hivern de la ciutat:

“Encara que han perdut talent, respecte a la temporada passada, han aconseguit mantenir la seva estructura tàctica i compten amb jugadors de qualitat i experimentats, com Molina, David o Hamza. Ens posaran les coses complicades i estic segur que van a millorar a mesura que avanci la Lliga “.

El mateix tècnic català, que no sabrà fins a l’últim moment si pot comptar amb dos de les seves peces claus com són Juanqui i Carlinhos, ha apel·lat a un nou ple a la pista peniscolana per animar l’equip i ajudar-lo a aconseguir el cinquè triomf de la present campanya: “necessitarem sentir molt a prop a la nostra afició. Tot suport és molt beneficiós per a nosaltres i dissabte ens caldrà molt. És una trobada difícil “.

Finalment, i pel que fa als precedents entre tots dos conjunts, el balanç en terres castellonenques és favorable als que dissabte actuaran com a locals, amb dos empats i una victòria. En canvi, el Ciutat de Tudela, en enfrontaments directes, sempre ha registrat triomf dels navarresos, per la qual cosa es preveu un duel emocionant, amb gols i amb dos equips que lluitaran pel mateix objectiu.