El PeñiscolaFS visita al BurelaFS

147

El Peníscola FS realitzarà, aquest cap de setmana, un dels desplaçaments més llargs de tota la temporada, com és visitar la pista gallega del Burela. Per a això, els d’Albert Canillas ‘Cani’ van viatjar durant la nit, per carretera, per disposar de prop de 40 hores per preparar el duel ja en ‘A Mariña’.

I és que per als castellonencs aquesta jornada 7 és molt important, a causa de la posició que ocupen i al fet que s’enfronten a un rival directe, tot i que la distància entre tots dos és, a hores d’ara, de 10 punts. El tècnic català, amb els de Daniel Ibañes en llocs de descens, ha mentalitzat els seus perquè no prestin atenció a la classificació, ja que una mínima relaxació o confiança els podria costar car.

Tant és així que alguns jugadors de la plantilla actual, com Juanqui o Iván Reverter ja coneixen els perills de Vista Alegre, un Pavelló maleït per als valencians, ja que mai han sumat cap punt, de manera que els jugadors del Baix Maestrat sortiran doblement motivats a la cita.

Al davant, el Peníscola FS tindrà l’equip que menys ha modificat el bloc de la campanya anterior, amb només dues altes, com Joan Miñano i Cuco, i l’única baixa de Xinès, qui va tornar a Jaén FS. Per aquest motiu, Burela FS es tracta d’un conjunt perillós, amb molt potencial i amb grans jugadors, tal com adverteix el tècnic català dels castellonencs:

“Ens espera un duel molt difícil, però crec que estem preparats per aconseguir la victòria, que seria molt important per a nosaltres, per estar una mica més a prop de l’objectiu. No mirarem a la taula i saltarem a la pista disposats i mentalitzats de jugar com sabem per competir al nostre nivell i aconseguir els tres punts “.

Per aconseguir-ho, Albert Canillas podrà comptar amb la totalitat de la plantilla, tal com va declarar dimecres passat en roda de premsa. Marquinho, ja recuperat i integrat en les rotacions, formarà part d’una convocatòria que completa el capità dels peniscolans, Juanqui, afligit de molèsties físiques en les últimes dates però que estarà a disposició del català, pel que el barceloní haurà de realitzar un descart minuts abans del xiulet inicial.