El PeñiscolaFS ja es quart despres de superar al Gran Canaria (6 a 3)

119

El Peníscola RehabMedic prossegueix amb el seu bon inici de lliga i aconsegueix sumar el seu quart triomf de la temporada, el tercer en tres partit davant una afició que va tornar a respondre a la crida i va animar sense parar als seus davant el Gran Canària (6-3) .

Malgrat el resultat final, el partit va ser molt igualat fins a l’equador del segon temps. Els del Baix Maestrat van anar madurant el rival des de l’inici, amb una pressió coral a tota pista que va tenir el seu premi en el minut 15, amb una gran jugada d’estratègia que va culminar, a la perfecció, Yeray.

Els de Suso Méndez, sense temps per a lamentacions, van aconseguir igualar el duel 11 segons més tard per mitjà de Pepe. Però Juanqui, abans del descans, va posar de nou al Peníscola RehabMedic per davant, trencant així una ratxa de quatre enfrontaments sense celebrar un gol.

A la tornada de vestidors, el pla del tècnic català va continuar executant a la perfecció, buscant el desgast físic del rival amb un alt ritme de joc i rotació. Fruit d’una genialitat en banda, de Yeray, va arribar el 3-1, i amb l’expulsió de Anàs i el posterior gol de Juanqui, per tot l’escaire, la balança va acabar decayéndose del costat local.

Amb tot a favor Iker López va marcar un nou gol i Iván Rumb també va aprofitar la seva oportunitat per sumar-se a la festa i arrodonir un 6-3 que permet al Peníscola RehabMedic acabar en quarta posició la sisena jornada, amb 13 punts.