El partit Vinaròs CF vs Nules CF es disputarà aquest proper diumenge a les 16:30

660
Luis Adell (El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vinaròs) ha informat sobre la campanya de promoció organitzada pel Vinaròs Club de Futbol i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Vinaròs, el Consell Municipal d’Esports i el Consell Municipal de Turisme.

Adell ha explicat que hem repartit entre els escolars de primària de la ciutat més de 2.000 invitacions perquè aquest diumenge puguin acudir gratuïtament a animar l’Vinaròs Club de Futbol acompanyats d’un adult que només pagarà 5 euros i on a més el nen o nena rebrà una samarreta tècnica que està patrocinada per l’Ajuntament de Vinaròs i per un donant anònim .

La iniciativa pretén “fer que l’estadi presenti la millor imatge possible en un moments complicats per al Club i on necessita l’alè de tots els aficionats a l’esport de la ciutat“.

L’edil d’Esports ha recordat que “els socis tindran entrada gratuïta i si van acompanyats d’un nen o nena també rebran la samarreta tècnica de regal“. Aquesta promoció s’ampliarà en properes jornades amb altres activitats per al públic més jove.

El partit entre el Vinaròs Club de Futbol i el Nules Club de Futbol es disputarà aquest proper diumenge a partir de les 16:30 hores a l’estadi de la ciutat esportiva.