El partit de lliga Villarreal vs Alaves estarà destinat al banc d’aliments de Castelló

129

La ‘Grada Solidària’ del partit corresponent a la jornada 13 de Laliga Santander davant el Deportivo Alabès a El Madrigal (diumenge, 27 de novembre) estarà dedicada a l’associació Banc d’Aliments de Castelló. Així, el Villarreal CF ha donat 200 entrades que la pròpia associació podrà repartir a un preu de 10 euros que serviran com a donació.


A més, cal destacar que abans del començament del partit hi haurà punts de recollida d’aliments a les portes d’accés del Madrigal perquè els aficionats grocs que ho desitgin poden demostrar, un cop més, la seva solidaritat.

Aquesta acció forma part de la campanya ‘Gran Recapte’ que es durà a terme els dies 25 i 26 de novembre als supermercats de la província de Castelló i que tindrà la seva culminació el diumenge 27 a El Madrigal. L’associació Banc d’Aliments de Castelló és l’encarregada de recollir els aliments a nivell provincial.

Punts de venda de les entrades:

CASTELLÓ. Banc d’Aliments: Carretera Borriol, número 2, nau 5 (al costat de estació de servei). Horari: de 9.30 hores a 17.00 hores. Telèfon: 964.212.519.
BENICÀSSIM. Pastisseria Alfredo Marquès: Carrer Sant Tomàs, número 131. Telèfon: 964.303.293.