El Palau de la Generalitat celebra la Pasqua amb tallers i jocs tradicionals valencians en el seu pati gòtic

515

Ramos sempre ve abans de Pasqua i la Pasqua, per segon any consecutiu, ve acompanyada de jornada de portes obertes al Palau de la Generalitat. A més, el públic infantil tornarà a ser protagonista durant els dies de festa, ja que la programació d’activitats estarà plena de tallers i jocs tradicionals valencians.

El calendari la inaugura el taller d’instruments musicals que tindrà lloc al pati gòtic del Palau a partir de les 17.30 hores de dimarts 18. Dimecres es confeccionaran estels o ‘catxerulos’, a la mateixa hora, i dijous hi haurà un taller de manualitats tradicionals de Pasqua, també en el mateix horari. La programació es tancarà divendres amb l’activitat dedicada als jocs tradicionals valencians, amb cita a les 17.30 hores. Convé tenir en compte que l’entrada és lliure, però l’aforament és limitat.

D’aquesta manera, al Palau de la Generalitat tornarà a convertir-se en un espai ple de vida aprofitant les vacances dels més petits, l’arribada de la primavera i el bon temps, consolidant-se així com una alternativa lúdic-recreativa i d’aprenentatge, que serveixi com desconnexió a pares, mares, avis, àvies i ‘petits’ que gaudiran coneixent la història, patrimoni i tradicions de la seva terra en companyia del ‘Drac Alat’.

“La voluntat de la Generalitat és que aquestes activitats siguin d’entreteniment i de festa, al mateix temps que serveixen per recuperar i aprendre les nostres tradicions”, ha expressat el president de la Generalitat, Ximo Puig, en el seu missatge d’invitació.