El nou sistema en linia de reserva d’entrades per a desplaçaments del ValenciaCF

157

El nou sistema en línia de reserva d’entrades per a desplaçaments, que neix amb l’objectiu de gestionar la demanda d’una manera còmoda i democràtica que eviti les cues a les taquilles de Mestalla.

Tots els abonats seran tractades amb igualtat i, per això, tindran accés prioritari en una primera fase, en la qual podran reservar un màxim de 2 entrades a nom de cadascuna de les persones que vagin a assistir al partit, sent imprescindible que una de elles sigui l’abonat inscrit. Per a això accediran a la plataforma de reserva utilitzant el seu abonament a la pestanya “Entrades” de la pàgina web. Hauran d’omplir totes les dades que se li sol·licitaran, és imprescindible que siguin verídics i de la persona que finalment vagi a utilitzar la entrada el dia de partit ja que li poden sol·licitar el DNI per a la seva comprovació, i en cas contrari no se li permetrà l’ accés a l’estadi visitant. La primera fase tindrà un període concret del qual el Club informarà amb antelació a cada partit ja que aquest pot variar segons les circumstàncies de l’equip rival, fins a esgotar les entrades disponibles.

SEGONA FASE: destinada al públic general

Finalitzada la primera fase exclusiva per a abonats i, en cas d’haver localitats disponibles, el Club posarà el restant de les entrades a disposició dels aficionats. En aquesta segona fase, el procediment serà el mateix, tot aficionat que vulgui reservar la seva entrada, cal accedir a la plataforma registrant les dades que se li sol·liciten, sent aquests verídics i de la persona que finalment farà ús de l’entrada. Com en la fase anterior una mateixa persona només podrà reservar un màxim de 2 entrades a nom de cadascuna de les persones que vagin a assistir al partit.

Tots aquells que finalitzin la reserva de forma correcta rebran un correu electrònic facilitant-les dades de la reserva i indicant-los les dates i horaris en què podrà acudir a les taquilles de Mestalla a recollir les seves entrades. Serà requisit indispensable acudir a les taquilles juntament amb la seva reserva i DNI del titular de la mateixa.

INFORMACIÓ PRÒXIM PARTIT

R. Betis Balompié vs València CF

Estadi Benito Villamarín, diumenge 15 octubre, 20.45 h

300 entrades disponibles. 45 € / entrada

1a fase Reserva abonats: 3 i 4 d’octubre

2n fase reserves públic general: 5 octubre

Fi termini retirada entrades dimecres 11 d’octubre a les 17:00 hores